به گزارش خبرگزاری مهر، این مراسم در راستا معرفی دیدگاه اسلام در خصوص جایگاه واقعی زنان در جامعه با الگوگیری از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بر گزار شد و در آن اساتید دانشگاه، مسئولان بخش بانوان مؤسسات اسلامی و کلیساها ومسئولان دولتی و همچنین سفیر سریلانکا و نمایندگانی از سفارتهای لیبی، مصر و سودان حضور داشتند.
در این همایش علی باقری رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اهمیت نقش اجتماعی بانوان در جامعه اظهار داشت: علیرغم پیشرفتهای چشمگیر زنان بعد از انقلاب، تبلیغات سوء برخی از آژانسهای خبری و کج فهمی بعضی از نویسندگان مانع شناخت درستی از موقعیت زنان در جمهوری اسلامی ایران شده است.
وی پس از بیان دیدگاه اسلام درباره تساوی زن و مرد نزد خداوند، بهرهمندی یکسان آنان از وجوه انسانی و بیان موقعیت اقتصادی زنان در اسلام و جایگاه اجتماعی آنان در معارف اسلامی، افزود: حقوق بانوان در اسلام در حد اعلاء به عنوان یک هدیه الهی به انسانها رعایت شده واین نه به خاطر اقتضای شرایط اجتماعی بوده بلکه مبنی بر حکمت الهی است در حالی که درغرب بر حسب نیاز واجبار به لحاظ شرایط زمانی حقوق زنان به رسمیت شناخته شد.
خانم رقیه سبو رئیس انجمن توسعه امور زنان کنیا هم با اشاره به گزارش ارائه شده توسط رایزن فرهنگی ایران گفت: فعالیتهای ایران در خصوص ارتقای موقعیت اجتماعی بانوان، نشان میدهد که این کشور توانسته است به موفقیت بزرگی در این زمینه دست یابد.
وی با اشاره به جامعه قبیلهای کنیا اظهار داشت: با توجه به تنوع قبیلهای کنیا که رسما 42 قبیله بوده ولی در واقع بیش از 105 قبیله در این کشور زندگی میکنند و تفاوتهای فرهنگی و اقتصادی، توسعه امور اجتماعی بانوان با مشکلات خاصی روبرو است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اکنون در جهان امروز زنان علاوه بر نقش سنتی خود وارد عرصه رهبری جامعه نیز شدهاند، که این بر اهمیت نقش آنها افزوده است.
نظر شما